OD 23.12. DO 29.12. NEPEČEME! OBJEDNÁVAT MŮŽETE NA 30.12.2024 A POTÉ AŽ NA 6.1.2025. DĚKUJEME ZA POCHOPENÍ A PŘEJEME KLIDNÉ POSLEDNÍ DNY ROKU 2024.

Novinky

22.3.2025 SETKÁNÍ CELIAKŮ BRNO

Konečně jsme se dočkali i my v Brně! Po dlouhé pauze se bude letos konat opět JARNÍ SETKÁNÍ CELIAKŮ V BRNĚ!
Vybírat můžete z celého našeho sortimentu, vše Vám přivezeme přímo na místo konání akce.
V objednávce jednoduše vyberete variantu BRNO 22.3.2025.
Na místě budeme mít k volnému prodeji pečivo, Vaše oblíbené knedlíky ( a věřte, že jak je jednou ochutnáte, už nebudete chtít jiné...! vyzkoušeno, potvrzeno), sladké pečivo, sušenky, prostě všechno, co se nám vleze na stůl.
Těšíme se!

12.4.2025 PARDUBICE CELIAK FOOD FESTIVAL

12.4. 2025 se na Vás budeme opět těšit  v Pardubicích na CELIAK FOOD FESTIVALU!!
S sebou přivezeme k volnému prodeji mouky, pomocníky při pečení, sušenky, knedlíky a spoustu dalšího.
Pro všechny z Vás, kteří se na CELIAK FOOD FESTIVAL chystáte, jsme připravili v našem e-shopu možnost zvolit si pro celý sortiment osobní odběr právě 12.4. v Pardubicích. Tak neváhejte a objednávejte!
Přivezeme s sebou i spoustu ochutnávek, máte se na co těšit.
My se už těšíme!

KURZ BEZLEPKOVÉHO PEČENÍ BRNO - 13.05.2025

BEZLEPKOVÉ MENU. Tak se jmenuje kurz, který již několikátým rokem pořádáme pod vedením kulinářského studia DIVOKÁ VAŘEČKA v Brně.
Program je víc než pestrý. Zapomeňte na knedlíky, my Vás naučíme něco lepšího...

Kynuté těsto slané - Chléb s tradičním chlebovým kořením

Listové těsto - Pithivier  (listové těsto plněné konfitovanou kachnou a játry foie gras)

Odpalované těsto - Choux au Craquelin (odpalované bochánky s cukrovou krustou plněné lehkým krémem)

Kynuté těsto sladké - Tvarohové mini koblížky 

Je to krásný večer plný dobré nálady, dobrého jídla, pití, atmosféry a spoustu nových zkušeností.
Kurzem Vás provede naše cukrářka Katka a Tonda - šéfkuchař studia Divoká vařečka. 
A divoký to je fakt pokaždý, tak se přidejte k nám!

Stránka 1 z 1 - 3 položek celkem