LOW CARB
LOW CARB stravování nebo-li nízkosacharidové stravování je v poslední době velmi vyhledávané. Nejen ze zdravotních důvodů, ale také především u lidí, kteří chtějí omezit příjem přidaných cukrů.
Základem LOW CARB je vyřazení surovin s vysokým obsahem sacharidů. To jsou především cukry, mouky, dochucovací sirupy apod.
Do našich dortů používáme jen ty nejlepší suroviny, a to u LOW CARB platí samozřejmě také.
Korpusy na cheesecake pečeme z mandlové a kokosové mouky, krémy jsou z mascarpone, zakysané smetany a čerstvého sýra.
Cukr jsme nahradili sladidlem na bázi sukralozy, která je chuťově velmi příjemná a oproti běžným, levnějším sladidlům nezanechává pachuť a nemá vedlejší nepříznivé účinky.
Brzy se naše LOWCARB rodina rozroste o další členy, tak se můžete těšit:)
My jsme z těchto dortíků naprosto nadšení, věříme, že budete i Vy!
- Řadit dle:
- 2 položek celkem
Stránka 1/1