NATURAL Jahelná mouka hladká 300g


neobsahuje vejce bez laktózy bez sóji bez mléčných bílkovin bez lepku
Jáhlová mouka vhodná pro bezlepkovou dietu, peče se z ní výborné pečivo, placky i nejrůznější sladké sušenky. Obsahuje vlákninu.
Množství
300 g
Dostupnost:
Na objednávku

Stará cena
28 Kč
Cena bez DPH: 24 Kč
Jednotková cena: 10 Kč/100 g

Jáhly vznikají loupáním prosa. Výsledným produktem jsou asi milimetr velké žluté kuličky. Jáhly bývaly u našich předků velmi frekventovanou potravinou. Do příchodu rýže na evropský kontinent tvořily důležitou součást běžné stravy.Jáhly neobsahují lepek, mohou je konzumovat i lidé trpící celiakií. Základní živinou v jáhlech jsou sacharidy. Jáhly jsou dobrým zdrojem draslíku, hořčíku, fosforu, železa, mědi, zinku. Z vitamínů převažují vitamíny skupiny B.

Doporučené výrobky