ADVENI Tapioková škrobová mouka 250g


neobsahuje vejce bez sóji bez mléčných bílkovin bez lepku bez laktózy
Tapioková škrobová mouka je vhodná zejména na pečení, prodlužuje trvanlivost pečiva
Množství
250 g
Výrobce:
ADVENI
Dostupnost:
3 ks skladem
NOVINKA

Cena bez DPH: 40 Kč
Jednotková cena: 18 Kč/100 g

Tapioková mouka má vynikající pekařské vlastnosti. Plnohodnotně nahradí běžnou pšeničnou mouku, což ocení především lidé dodržující bezlepkovou dietu. Tapioková mouka díky svým vlastnostem dokáže zvětšit objem chleba. Pečivo z ní dokonce vydrží až o tři dny déle než běžný chléb, je velmi jemné, vláčné a také se méně drolí. Tapiokovou mouku lze použít pro přípravu sladkých i slaných těst, dále k zahuštění omáček a jiných pokrmů, může rovněž nahradit vaječný bílek při přípravě bábovek, sekaných či bramborových placek. Maso či ryby před pečením jemně posypané tapiokovou moukou jsou vláčnější a mají výraznější chuť. Tapiokovou mouku můžeme použít i na klasický trojobal namísto strouhanky, smíchanou s parmezánem. Dále smíchanou s mlékem a smetanou na způsob polenty, nebo pro přípravu klasické „žmolenky" s máslem a cukrem.


Doporučené výrobky